WIJ WILLEN WELLNESS !!!

WIJ WILLEN WELLNESS !!!   Het gaat al langere tijd die kant op… Gasten zoeken niet meer alleen een zacht bed of goed restaurant; jouw gasten willen een beleving, een gevoel van welzijn, ja, wellness dus. In een wereld die bol staat van de hectiek en de techniek, zoeken jouw…

WIJ WILLEN WELLNESS !!!

 

Het gaat al langere tijd die kant op…

Gasten zoeken niet meer alleen een zacht bed of goed restaurant; jouw gasten willen een beleving, een gevoel van welzijn, ja, wellness dus. In een wereld die bol staat van de hectiek en de techniek, zoeken jouw gasten ontspanning, rust, even dat tandje terug. Niet voor niets wijdden zowel Hotelvak Nederland en Hotelvak België er Q1 dit jaar artikelen aan.

Wij willen wellness!
Jouw gasten willen wellness!

 

Maar hoe dan?!

Uiteraard ontwerp ik met veel plezier met prachtige grote of kleine spa- en saunaruimtes voor jouw gelegenheid. Een tevreden klant met een vakantiehuis in de verhuur ging je voor:

“Omdat we zo tevreden waren over de verbouwing van onze eigen woning, hebben we later wederom contact gezocht met Marlieke voor onze wens om een sauna te plaatsen in onze vakantiewoning. De aannemer dacht amper mee en zag meerdere problemen terwijl Marlieke met de beperkte ruimtes heel slim toch nog een sauna wist te realiseren”. (P.P. Den Bosch)

Maar wat als dit bij jouw hotel of verhuurde vakantiewoning lastiger te realiseren is?
Of wat als je een restaurant hebt waar een sauna-afdeling niet echt voor de hand ligt?

Neem dan van mij aan dat de manier waarop jouw hospitality interieur is vormgegeven óók dat gevoel van wellness aan jouw gasten kan geven, zonder de faciliteiten te hoeven bieden. Middels een biophilic ontworpen interieur komen gasten wellicht gespannen bij je binnen, maar vervolgens ontspannen ze en kunnen ze bij jou genieten.

Bovendien komen ze vervolgens graag terug en zullen ze positieve reviews en toffe foto’s achterlaten op socials.

Wetenschappelijk bewezen dat biophilic design op al deze fronten een verschil kan maken, zodat je omzet er ook nog eens blij van wordt. En goed nieuws; dat hoeft zeker niet meteen een fortuin te kosten! Sterker nog, het is een deugdelijke investering in wellicht zware tijden.